EMOLIENTY
Parametry
- INCI
- Myristyl Myristate
- Numer CAS
- 3234-85-3
- Numer EC
- 221-787-9
- Barwa produktu
- Biała
- Jakość
- Jakość kosmetyczna
- Zapach
- Charakterystyczny
- Metoda przetwarzania
- EkstrakcjaFermentacjaMieszanieEsteryfikacja
- Wygląd
- Wosk
- Faza formulacji
- Faza olejowa
- Bez zawartości
- składników z GMObez-parabenov
- Funkcja w formulacji
- Emolient
- Rekomendowana temperatura przetwarzania
- > 50 °C
- Rekomendowany zakres dawkowania
- 1 – 10 % %
- Rekomendowany zakres pH formulacji
- 4 – 9
- Efekty
- Kondycjonowanie skóry
- Odpowiedni dla
- Wszystkich typów skóry
- Biodegradowalność
- Łatwo biodegradowalne (OECD 301)
- Certyfikacje
- Vegan
- Wskaźnik składników naturalnych (NI ISO 16128)
- 0,00
- Certyfikat producenta
- HalalCOSMOS ApprovedRSPO MB (Bilans Masowy)NATRUE ApprovedNordic Swan ApprovedKosher
- Wskaźnik składników naturalnego pochodzenia (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Zawartość odnawialnego węgla (RCC)
- 100 %
Dokumentacja produktu
OPINIE
Zweryfikowane przez klientów.
Na razie brak opinii.
Opinie piszą tylko klienci z dostarczonym zamówieniem.
