SUBSTANCJE AKTYWNE
Parametry
- INCI
- Aminobutyric Acid
- Numer CAS
- 56-12-2
- Numer EC
- 200-258-6
- Kraj pochodzenia
- Chiny
- Jakość
- Jakość kosmetyczna
- Metoda przetwarzania
- Fermentacja
- Zapach
- Bez zapachu
- Wygląd
- Proszek
- Faza formulacji
- Faza wodna
- Funkcja w formulacji
- Składnik aktywny
- Obszar zastosowania
- TwarzOkolice oczu
- Rekomendowana temperatura przetwarzania
- < 40 °C
- Rekomendowany zakres dawkowania
- 1 – 5 % %
- Rekomendowany zakres pH formulacji
- 4 – 7
- Rozpuszczalność
- Rozpuszczalne w wodzie
- Typ aplikacji
- Leave-on
- Biodegradowalność
- Łatwo biodegradowalne (OECD 301)
- Odpowiedni dla
- Wrażliwej skóryDojrzałej ceryWszystkich typów skóry
- Wskaźnik składników naturalnych (NI ISO 16128)
- 1,00
- Wskaźnik składników naturalnego pochodzenia (NOI ISO 16128)
- 1,00
Dokumentacja produktu
OPINIE
Zweryfikowane przez klientów.
Na razie brak opinii.
Opinie piszą tylko klienci z dostarczonym zamówieniem.
