Zamów powyżej 100 € i zyskaj tańszą dostawę!

+421 950 333 113info@handymade.pl

Certyfikat analizy

CoA · EON111 · Partia 25RKRDEMAIEO0825

Certyfikat analizy – Olejek eteryczny, róża stulistna 100 %, partia 25RKRDEMAIEO0825

Certyfikat analizy do produktu Olejek eteryczny, róża stulistna 100 %, wystawiony przez Handymade.

Partia
25RKRDEMAIEO0825
Najlepiej spożyć przed
30 sierpnia 2028
Data wystawienia
1 listopada 2026
Status
Ważnyważny do 22 marca 2027

01Ogólne dane identyfikacyjne

ParametrWartość
INCIRosa Centifolia Flower Oil
Numer CAS84604-12-6
Numer EC283-289-8
Kod HS33012942
Botaniczne źródłoRosa x centifolia
Barwa produktuŻółta
Kraj pochodzeniaMaroko
JakośćJakość kosmetyczna
Metoda przetwarzaniaHydrodestylacja
Pochodzenie produktuRoślinny
PrzechowywaniePrzechowywać w suchym i czystym otoczeniu, Przechowywać w chłodzie, Chronić przed bezpośrednim promieniowaniem słonecznym, Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu
ZapachKwiatowy
WyglądCiecz

02Parametry analityczne

ParametrWartośćSpecyfikacjaJednostka
Współczynnik załamania światła przy 20 °C1,4671,450 - 1,480
Skręcalność optyczna (°)Spełnia(-6) - (+2)
Gęstość właściwa w 20 °C0,8820,850 - 0,890g/cm3

03Zanieczyszczenia

ParametrWartośćSpecyfikacjaJednostka
Arsen, AsSpełnia< 2ppm
Ołów, PbSpełnia< 10ppm
Rtęć, HgSpełnia< 1ppm

04Parametry mikrobiologiczne

ParametrWartośćSpecyfikacjaJednostka
Candida albicansSpełniaNeprítomné v 1 g
Całkowita liczba mezofilnych mikroorganizmów aerobowychSpełnia< 100CFU/g
E. coliSpełniaNeprítomné v 1 gCFU/g
Drożdże i grzyby pleśnioweSpełnia< 10CFU/g
Pseudomonas aeruginosaSpełniaNeprítomné v 1 gCFU/g
Staphylococcus aureusSpełniaNeprítomné v 1 gCFU/g
Certyfikat analizy – Olejek eteryczny, róża stulistna 100 %, partia 25RKRDEMAIEO0825